Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Zsúfolt hétvége elé néznek a Hargita megyei csendőrök

 

 

A Hargita megyei csendőrök számos rendezvényen biztosítják a közrendet és fegyelmet a hétvégén:

-szeptember 8-án egy vallási jellegű rendezvényen Marsohévízen;

– a ma kezdődő, és szeptember 10-én véget érő Örmény Nemzetközi Művészeti Fesztiválon, Gyergyószentmiklóson;

– szombaton, szeptember 9-én, 9:30 órakor kezdődő Olajbányászok Napi Cross versenyen, Csíkszeredában;

– szeptember 9- én, szombaton a Taploca utcában tartandó Szüreti Bál művészeti- kulturális eseményén, Csíkszeredában;

– szeptember 9- én, szombaton 18 órától, a Vákár Lajos műjégpályán sorra kerülő Sportklub Csíkszereda- DVTK Jegesmedvék jégkorong mérkőzésen, Csíkszeredában;

– szeptember 9- én, szombaton 17 órától Székelyudvarhelyi FK és az AFC Metalsport Galati közti mérkőzésen a székelyudvarhelyi Városi Stadionban;

– szeptember 10- én, 10 órától a Regionális Akadályugró Kupa versenyen, Gyergyóremetén;

A csendőrök jelen lesznek a rendezvények, események színhelyén a közrend és közbiztonság légkörének biztosítása, illetve az antiszociális cselekedetek megelőzése érdekében.

Ugyanakkor a hegyi üdülőtelepeken és gyógyfürdő helységekben, a turistaösvényeken is szolgálatot teljesítenek, hogy segítséget nyújtsanak a turistáknak, és nem utolsó sorban a tapasztalt szabálysértések megállapítása érdekében.

Célunk az eseményeken, rendezvényeken résztvevő polgárok biztonságának és nyugalmának biztosítása. Tekintettel a nagyszámú résztvevőre, felhívjuk a polgárok figyelmét, hogy fokozottan vigyázzanak személyes tárgyaikra és értékeikre, biztosítsák megfelelően a leparkolt járműveiket, és különös figyelmet fordítsanak a gyermekek felügyeletére, akik a nagy tömegben könnyen elveszhetnek.

Felhívjuk a polgárok figyelmét, hogy szükség esetén bizalommal forduljanak a járőröző csendőrökhöz, illetve hívják a 112-es egységes segélyhívó számot.

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.