Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Incendiu la o anexă gospodărească în Bancu

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea-Ciuc, în cooperare cu pompierii civili din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Ciucsângeorgiu, au intervenit, ieri după-amiază, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd cu șură) în satul Bancu, comuna Ciucsângeorgiu.

Focul a fost lichidat la ora 16:40. În urma incendiului au ars circa 2 tone de fân, aflat în podul anexei și s-au deteriorat aproximativ 6 mp din structura acoperișului. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, 5 animale (două capre și trei iepuri) și bunuri materiale în valoare de aproximativ 10.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 1.000 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *