Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Incidente de wekeend în Harghita

Manifestările cultural-artistice, sportive și comemorative desfășurate pe teritoriul județului în weekendul ce a trecut nu au fost lipsite de incidente.

Jandarmii harghiteni au aplicat 3 amenzi în valoare de 400 lei și 3 avertismente scrise, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială. Au fost aplicate sancțiuni pentru lăsarea fără supraveghere a animalelor,consum de băuturi alcoolice în locuri publice și pentru refuz de legitimare.

De asemenea, duminică, 11 martie, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Harghita Băi au intervenit în sprijinul unui bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, care a avut nevoie de ajutor, în urma unei căzături pe pârtia Kossuth din stațiune. Persoana accidentată, acuza dureri la nivelul membrului inferior stâng. Jandarmii montani au solicitat prin intermediul SNUAU 112 și ajutorul colegilor de la SMURD.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *