Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Întâlnire-dezbatere la Toplița, pe tema: soluții digitale pentru dezvoltarea micilor afaceri și comunități

Casa de Cultură a municipiului Toplița a găzduit în cadrul Ediției a VIII-a Universității de Vara BEST – Boost your Entrepreneurship Skills in Transylvania, o întâlnire-dezbatere pe tema editiei DigiSmall – soluții digitale pentru dezvoltarea micilor afaceri și comunități.

Întâlnirea a fost coordonată de către domnul profesor dr. Liviu Ciucan-Rusu, profesor asociat al Universității „Petru Maior”- Tg. Mureș și președinte al Departamentului pentru Societatea Antreprenorială Studențească.

La eveniment au participat 45 de studenți și cadre didactice din Franța, Slovacia, Turcia, Republica Moldova și România, precum și reprezentanți ai UAT Toplița, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Călimani-Giugeu, CNIPT Toplița.

Tema dezbaterii: prezentarea municipiului Toplița, situația mediului economic: realități, potențial economic, turistic, investiții, oportunități.

Au răspuns afirmativ invitației și au participat la această întâlnire și administratori de societăți din localitate care și-au prezentat afacerile ca model de bune practici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *