Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Inundații în două localități din Harghita

Încălzirea vremii, prin topirea bruscă a zăpezii și a scurgerilor de pe versanți, a favorizat producerea unor inundații locale în municipiile Toplița și Gheorgheni, unde două curți și o casă de locuit au fost afectate.

Astfel, joi, 8 martie, în jurul orei 11:30, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Toplița au fost solicitați să intervină la o inundație produsă în curtea unei gospodării din Toplița, strada Târgului. S-a acționat pentru evacuarea apei din curtea inundată, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu ajutorul motopompei transportabile.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au intervenit, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o motopompă transportabilă, pentru înlăturarea efectelor negative produse de inundație, la o locuință situată pe strada Carpați, din municipiul Gheorgheni. Au fost afectate două camere, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, și curtea proprietarului, pe circa 70 mp. S-au luat măsuri pentru evacuarea apei, precum și pentru ridicarea unui dig pentru protecția gospodăriei.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *