reclamatie

Inundații în două localități din Harghita

Încălzirea vremii, prin topirea bruscă a zăpezii și a scurgerilor de pe versanți, a favorizat producerea unor inundații locale în municipiile Toplița și Gheorgheni, unde două curți și o casă de locuit au fost afectate.

Astfel, joi, 8 martie, în jurul orei 11:30, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Toplița au fost solicitați să intervină la o inundație produsă în curtea unei gospodării din Toplița, strada Târgului. S-a acționat pentru evacuarea apei din curtea inundată, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu ajutorul motopompei transportabile.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au intervenit, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o motopompă transportabilă, pentru înlăturarea efectelor negative produse de inundație, la o locuință situată pe strada Carpați, din municipiul Gheorgheni. Au fost afectate două camere, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, și curtea proprietarului, pe circa 70 mp. S-au luat măsuri pentru evacuarea apei, precum și pentru ridicarea unui dig pentru protecția gospodăriei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *