Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Jandarmerițele harghitene au fost alertate și „evacuate” pe pârtia de pe Dealul Șumuleul Mic

Doamnele și domnișoarele din cadrul Jandarmeriei Harghitene au fost alertate și „evacuate” pe pârtia de pe Dealul Șumuleul Mic, miercuri, 7 martie, premergător Zilei Internaționale a Femeii.

Planul a prevăzut alertarea și anunțarea „Codului Portocaliu de 8 Martie”- devenit tradiție în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita. An de an bărbații din cadul instituției își rezervă dreptul de a le răsfăța pe colegele lor cu mici buchete de bucurie și cu activități care să le surprindă în mod plăcut. Și pentru că locul desfășurării „exercițiului aplicativ” era altul decât sediul inspectoratului, deplasarea până în apropierea pârtiei s-a realizat cu autospecialele aflate în dotarea Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Jandarmerițele harghitene au avut în responsabilitate observarea coborârii jandarmilor montani pe schiuri, ce purtau în mâini flori și pachețele de fericire, respectiv ciocolată, ce mai apoi prin grija domnului colonel Iamandi Dan au fost cedate deținătoarelor de drept. Și pentru că rapiditatea, intensitatea și căldura rezultată în urma acțiunii a necesitat o răcorire urgentă, jandarmerițele au fost recompensate pe lângă flori și cu câte o înghețată (motiv bun de plecare a iernii de pe aceste meleaguri).

Întreaga lună a lui mărțișor este dedicată celei mai gingașe, dar puternice ființe ce a fost zămislită pe pământ: femeia. E momentul să iubești pentru a fi iubit. E momentul să zâmbești și să aduci un zâmbet pe fața unei doamne ori domnișoare.

Noi, jandarmii harghiteni, asta ne-am dorit și sperăm că am reușit să fim motiv de bucurie pentru cele ce au ales să pătrundă în această lume, cândva rezervată doar bărbaților.

La mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor din lumea întreagă!

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *