Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Jandarmii harghiteni au un nou consilier juridic

Începând cu data de 1 iulie 2018, maiorul Palade Marian a fost numit în funcţia de consilier juridic la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita. Domnul maior a fost prezentat în cadrul unei ședințe la care au luat parte cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita. 

Funcția de consilier juridic a rămas vacantă începând cu data de 1 iulie 2017, odată cu numirea ofițerului pe o altă funcție, ca urmare a promovării unui concurs.
Domnul maior Palade, în vârstă de 38 de ani, este originar din judeţul Tulcea, fiind absolvent al al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” arma jandarmi.

A fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din luna iulie a anului 2006, îndeplinind pe parcursul carierei o serie de funcţii în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea și Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, unde a ocupat o funcție similară actualei.

În anul 2012 a făcut parte din contingetul de jandarmi care a executat misiuni de instruire şi perfecţionare a forţelor de ordine din Afganistan, în cadrul Comandamentului NTM-A și ISAF/NTM- Afganistan, fiind înaintat înainte de termen în gradul următor.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *