Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Județul Harghita prezent la Festivalul Național al Strugurelui, din Republica Moldova

În data de 26 august 2018 va avea loc la Cimișlia în Republica Moldova a șasea ediție a Festivalului Național al Strugurelui, eveniment de amploare dedicat producătorilor strugurilor de masă și organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor Strugurilor din Moldova.

Festivalul este locul în care se reunesc producătorii de struguri, exportatorii, experții din domeniu, respectiv producătorii de ambalaje și material săditor viticol, și nu numai. Având în vedere amploarea evenimentului, festivalul reprezintă o bună ocazie pentru stabilirea de noi relații parteneriale care vor da un nou impuls în dezvoltarea relațiilor bilaterale.

În cadrul festivalului vor fi organizate expoziții și degustări a strugurilor, dar și un vast program artistic la care sunt invitați să participe și oameni de afaceri.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *