Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Mai multe funcţii de ofiţeri şi de agenţi de poliţie scoase la concurs, de IPJ Harghita

politisti-concursInspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita va scoate la concurs, prin recrutare din sursă externă, mai multe funcţii de ofiţeri şi de agenţi de poliţie, pentru specialişti în diferite domenii
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita va scoate la concurs, prin recrutare din sursă externă, mai multe funcţii de ofiţeri şi de agenţi de poliţie, pentru specialişti în diferite domenii, dar şi de personal contractual (salariaţi civili).

Pentru cetăţenii care doresc să devină poliţişti, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, menţionăm că funcţiile vacante ce urmează să fie ocupate în viitorul foarte apropiat, cu ofiţeri și  agenţi de poliţie încadraţi din sursă externă, fac parte din următoarele specialități:
– Comunicații și Informatică;
– Financiar – Contabilitate;
– Cazier Judiciar;
– Economic;
– Psihologie;
– Resurse umane.
– Relații Internaționale
– Logistic;
– Electronist – Sisteme de Securitate;

În ceea ce privește funcțiile de personal contractual, vor fi scoase la concurs posturi de fochist, ospătar și operator controlor date.
În perioada imediat următoare vom reveni cu toate detaliile privind concursul (tematica, bibliografia, condiţiile, etc.), iar din momentul în care vom începe procedurile de înscriere, pe care le vom publica pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita – secțiunea Carieră, vă aşteptăm la sediul nostru din municipiul Miercurea-Ciuc, strada Tudor Vladimirescu, nr. 34, judeţul Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *