Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Maratonul Secuiesc Tuşnad

Municipiul Miercurea Ciuc, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, Asociaţia Siculus Alpin şi CSM Miercurea Ciuc organizează pentru a 17-a Maratonul Secuiesc Tuşnad.

Concursul va avea loc în data de 5 august 2018, în cadrul Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc.

SCOPUL COMPETIŢIEI SPORTIVE

Popularizarea alergării pe șosea, pe distanțe lungi, precum și promovarea urbei și a Ținutului Secuiesc prin sport, prin organizarea singurului „maraton” pe distanta clasică din regiune în cadrul Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc.

Competiția sportivă este deschisă tuturor sportivilor care au împlinit vârsta de 14 ani până la data de 31 iulie 2018. Distanța poate fi parcursă la individual sau în ștafetă de patru persoane.

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concurenții iau startul și participă la competiția sportivă pe propria răspundere. Aceștia completează în mod obligatoriu o declarație olografă în acest sens.

Concurenții sunt obligați să respecte indicațiile organizatorilor și arbitrilor atât înainte, cât și în cursul, respectiv după concurs.

Concurenții sunt obligați să respecte întocmai regulile de circulație pe drumurile publice, și să se deplaseze pe partea dreaptă a carosabilului, cât mai aproape de acostament. Însoțirea concurenților cu autoturisme, microbuze, motociclete, biciclete sau cu orice alt vehicul este interzisă și atrage după sine excluderea sportivului însoțit sau sportivilor însoțiți din concurs.

Regulamentul concursului poate fi descărcată de aici.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *