Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Mesajul Liceului Unirea despre Legea de înfiinţare a Liceului Teologic Romano – Catolic Tg. Mureş

Bucuria noastră este reţinută şi nu poate şterge lacrima de pe obraz având în vedere trădarea coaliţiei de la putere alias UDMR, care a trecut de Senat proiectul privind Legea de înfiinţare a Liceului Teologic Romano – Catolic Tg. Mureş, prin care se zădărniceşte lupta noastră, în general lupta românilor ardeleni, de acel cuplu toxic de indivizi în fruntea partidelor de la putere, vânzători şi trădători de ţară.

Ce am anticipat s-a adeverit, legat de vizita Ministrului de Externe al Ungariei zilele trecute în România. A venit să dea ordin şi să îşi răsplătească slugile, şefii partidelor cu care s-a întâlnit, nevrednici demnitari care mânjesc istoria şi „vrednici” de blestemul din Doina lui Eminescu.

Solicităm senatorului Marius Paşcan şi dacă mai sunt şi alţi parlamentari cu o brumă de sentimente patriotice să iniţieze procedura atacării la C.C.R., această Lege discriminatorie este neconstituţională şi pentru că vine să reglementeze un caz particular, pe când Legea este abstractă, impersonală, cu caracter de generalitate adresabilă tuturor iar nu unei situaţii particulare!

Noi, părţile procesului precum şi organizaţiile/asociaţiile civice patriotice româneşti din varii motive dar mai ales din lipsă de coerenţă în colaborare, NU avem alte mecanisme de a opri asemenea gesturi de trădare.

Ataşat vă dăm soluţia pronunţată definit şi irevocabil de Curtea de Apel Tîrgu Mureş în dos. nr. 1769/102/2016 prin care am câştigat în recurs procesul privind înfiinţarea şi funcţionarea Liceului Teologic Romano – Catolic Tg. Mureş vs Liceul UNIREA.

Curtea de Apel TÂRGU MUREŞ 1769/102/2016 – anulare act administrativ – 06.02.2018
Ora estimata: 8:30
Complet: C3RCA
Tip solutie: Respingere recurs
Solutia pe scurt: Respinge recursul formulat de LICEUL TEOLOGIC ROMANO-CATOLIC TG.MUREŞ, împotriva Sentinţei nr. 479/13.06.2017 şi a Încheierii de şedinţă din data de 26.04.2017 pronunţate de Tribunalul Mureş în dosarul nr. 1769/102/2016. Respinge recursul formulat de ZSIGMOND IMOLA-MARIA, în nume propriu şi ca reprezentant legal a fiicei Zsigmond Dorottya, împotriva aceleiaşi Sentinţe. Definitivă. Pronunţată în data de 6.2.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  256/2018  06.02.2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *