Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Motociclist danez autoaccidentat pe un drum forestier închis circulației

Un bărbat de 53 de ani, din Danemarca, s-a autoaccidentat în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe un drum forestier închis circulației publice, între municipiul Gheorgheni şi Staţiunea Lacu Roşu. Întâmplarea s-a petrecut ieri, în jurul orei 12:20, când se pare că danezul s-a dezechilibrat și a scăpat motocicleta pe piciorul drept.

Zona producerii evenimentului este Drumul Forestier Megyes, la o distanţă de circa 4 km de D.N. 12/C, nefiind accesibil autoturismelor atât din cauza stării drumului cât și a unei bariere metalice care interzice accesul, situaţie în care evenimentul nu constituie accident rutier, întrucât nu s-a produs pe un drum deschis circulației publice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Rămâne ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, să pronunțe soluția legală în acest caz.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *