Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Motociclist din Odorheiu Secuiesc, cu poliția pe urmele lui

Poliţiştii au urmărit şi prins, pe raza satului Cuşmed, un bărbat care a încercat să fugă, întrucât nu avea permis şi conducea o motocicletă neînmatriculată.

La data de 13.06. 2018, în jurul orei 18:30, poliţiştii unei patrule de siguranţă publică, aflaţi în serviciu pe D.J. 135, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei motociclete care circula pe raza satului Cuşmed.

Motociclistul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit imediat în urmărirea sa şi au reuşit să îl imobilizeze, acesta fiind identificat în persoana lui G.R. de 26 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de con ducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta nu este înmatriculată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *