Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O persoană a fost atacată de urs la Tulgheș

Din primele informații, se pare că atacul s-a produs în zona Balaju, iar persoana se află la Spitalul din Toplița, în stare bună.

Revenim cu informații.

Potrivit Radio România Actualităţi, un localnic de 61 de ani din comuna Tulgheș care-și căuta animalalele aflate la pășunat a fost internat la Spitalul Municipal Toplița după ce a fost atacat de o ursoaică.

Primarul localității, Marcel Vancu, spune ca omul a avut noroc să scape cu viață pentru că sălbaticiunea s-a speriat de el și s-a ales doar cu plăgi mușcate pe brațe și picioare.
El a avut putere să ajungă într-o zonă cu semnal de telefonie mobilă de unde a putut apela Serviciul de Urgență 112 iar salvarea a venit imediat.

În Harghita, atacurile ursilor supra oamenilor sunt din ce în ce mai numeroase iar anul acesta a ajuns la șase persoane persoane. În acest judet numărul urșilor depășeste 1400 de exemplare, iar 38% dintre pagubele generate de acesta în România sunt înregistrate în Harghita.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *