Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O șoferiță grăbită, s-a răsturnat cu mașina în care se afla și fiul ei minor

Din cauza vitezei, D.A. de 43 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a derapat într-o curbă deosebit de periculoasă și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, în apropierea comunei Frumoasa.

accidente-iarna-1La momentul producerii accidentului, în autoturim se aflau și pasagerii A.Z. de 42 de ani și A.R. de 12 ani, care au declarat salvatorilor sosiți la fața locui că nu au suferit nici un fel de leziuni. Pentru că în urma testării conducătoarea auto nu se afla sub influenţa alcoolului, polițiștii au soluţionat cazul ca „accident de circulație cu pagube materiale”, în valoare de circa 6.000 de lei.

În schimb, în ziua următoare, la ora 11:36, minorul a fost prezentat la Spitalul Județean Miercurea Ciuc pentru îngrijiri medicale, unde s-a constatat că acesta a suferit uşoare leziuni. Polițiștii au fost nevoiți să continuie cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *