Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Odorheiu Secuiesc, inclus în traseul Campionatului Raliul Brașovului

Ediţia 2018 a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop debutează cum nu se poate mai spectaculos la sfârşitul acestei săptămâni. Organizatorii Raliului Braşovului – Tess Rally 2018 au anunţat un record de înscrieri, care a ajuns la nunăr maxim de 90, informează Federaţia Română de Automobilism Sportiv, scrie prosport.ro

1Anul acesta, campionatul organizat sub egida FRAS va programa un total de 7 etape. Pe lângă Braşov, sezonul programează opriri la Cluj Napoca, Arad, Bacău, Odorheiu Secuiesc, Iaşi şi Sibiu, astfel că lupta pentru titlu se anunţă una spectaculoasă.

De la Braşov nu vor lipsi echipajele internaţionale. Piloţi din Bulgaria, Suedia, Germania, Polonia şi Italia au confirmat prezenţa. De asemenea, şi anul acesta vor avea loc, în cadrul campionatului, Cupele Suzuki şi Dacia, în cadrul ultimeia urmând să ia startul, în premieră, şi Ramona Rusu, cunoscută pentru performanţele obţinute în drift.

Marea noutate a sezonului o reprezintă revenirea în competiţii a lui Titi Aur, de 8 ori campion naţional absolut al României şi care s-a impus de 6 ori consecutiv la Braşov. Alături de copilotul Silviu Moraru, Aur va concura pe o Skoda Fabia R5, una dintre cele mai puternice maşini din campionat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *