Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Patru hoațe, dintre care două minore prinse de polițiști în Miercurea Ciuc

Acţiune profesionistă a poliţiştilor pentru identificarea şi prinderea a 4 tinere, bănuite de comiterea a cel puţin 7 infracţiuni de furt, pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

Poliţiștii Municipiului Miercurea Ciuc au descoperit ieri autoarele din niște dosare penale aflate în lucru cu autor necunoscut. Au fost identificate 4 tinere din localitate, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment rezultă că persoanele în cauză, în vârstă de 15, 16, 21 şi 23 de ani, în perioada 28.05 – 13.06.2018, au sustras mai multe bunuri şi diferite sume de bani, din spaţii publice de pe raza municipiului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au luat faţă de una dintre cele în cauză, G.H. de 21 de ani, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 14.06.2018, aceasta să fie prezentată Instanţei, prin Parchetul de pe Lângă  Judecătoria Miercurea Ciuc, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *