reclamatie

Patru maşini avariate şi o persoană rănită în Harhita

accidentautostrada-1495285365Accidentul s-a produs la ora 13,30 pe DN12 Miercurea Ciuc – Gheorgheni, pe raza localităţii Siculeni.
Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dar este posibil ca pe timpul cercetărilor, traficul să fie oprit total pentru perioade scurte de timp, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru RTM că o persoană a fost transportată la spital:

„Vorbim despre un conducător auto care circula pe Drumul Național European 578 și la un moment dat pe un sector de drum cu indicator de interzicere a depășirii și cu marcaj longitudinal continuu, linie continuă pe carosabil, a intenționat să vireze stânga. A realizat, se pare, că nu are dreptul să facă acest lucru și a oprit. În condițiile acestea, înainte să apuce să se pună din nou în mișcare, în spatele lui a oprit un alt autovehicul și apoi încă unul, însă al patrulea nu a mai reușit să efectueze manevra de oprire așa încât l-a lovit pe cel de al treilea și el pe cele din fața lui. Cel de al patrulea conducător auto este și victimă în cazul de față și a fost transportat la spital. În momentul de față aflăm de la cadrele medicale că starea lui este stabilă și că este în afara oricărui pericol. Noi vom încadra juridic fapta care în momentul de față este generic inclusă sub aspectul săvârșiri infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Sursa
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *