Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Polițiști locali din țară, formați și pregătiți în Harghita

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat „Cursul de formare iniţială a poliţiştilor locali”.

Timp de trei luni, personalul cu atribuţii didactice din Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni a pregătit un număr de 35 poliţişti locali pentru executarea misiunilor specifice pe linie de ordine publică şi circulaţie pe drumurile publice. Pregătirea a fost coordonată de instructori militari jandarmi, ofiţeri şi subofiţeri din cadrul celor trei catedre de învățământ ale Unităţii noastre.

La această activitate de formare profesională au participat poliţişti din cadrul: Poliţiei Locale Bacău, Poliţiei Locale Constanţa, Poliţiei Locale Ernei, Poliţiei Locale Sf. Gheorghe, Poliţiei Locale Piatra Neamţ, Poliţiei Locale Medieşu Auriu, Poliţiei Locale Păuleşti, Poliţiei Locale Topliţa, Poliţiei Locale Odorheiul Secuiesc, Poliţiei Locale Focşani și Poliției Locale Suceava, care s-au declarat mulţumiţi de calitatea procesului didactic şi de condiţiile de pregătire oferite de Centrul nostru.

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *