Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Prefectul de Harghita a rezolvat problema încălzirii din Gheorgheni

Văzând că autoritățile din Gheorgheni nu iau decizii coerente și firma ce asigura agentul termic tot trimitea somații de sistare a serviciilor, prefectul din Harghita, domnul Adrian Jean Andrei, a chemat la Prefectură atât reprezentanții firmei E-Star cât și ai primăriei Gheorgheni și după ce le-a explicat ce probleme de natură penală poate crea vinovaților  sistarea furnizării de căldură, ambele părți au ajuns la un consens și au și semnat o înțelegere ca până la data de 8 Martie să se continue livrarea de agent termic de actualul prestator de servicii, urmând ca de la această dată serviciul să fie preluat de primăria Gheorgheni.
Intervenția prefectului este mai mult decât binevenită deoarece autoritățile din Gheorgheni au mari probleme în a comunica eficient cu cetățenii care trăiau zilnic cu această incertitudine a sistării furnizării de căldură. Această mediere realizată de prefectură a salvat orașul Gheorgheni de la o situație de urgență care părea iminentă.
Cam acesta este rolul Prefecturii și bine că măcar această instituție funcționează cum trebuie în Harghita.
6 comentarii la “Prefectul de Harghita a rezolvat problema încălzirii din Gheorgheni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *