Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Presa maghiară din România aduce un omagiu zilei de 15 martie printr-o expoziție de fotografie

fotoUniunea Jurnaliștilor Maghiari din România (UJMR) a organizat pentru a doua oară concursul de proiecte cu tema fotografii de presă. Numele expoziției se leagă de numele artistului Halász Gyula, cunoscut și sub numele de  Brassaï.

La concursul de proiecte structurat pe diferite categorii (portret, fotografie socială, sport, foto-reportaj, etc.) s-au trimis aproape o mie de fotografii, majoritatea din Transilvania, dar și din Ungaria, Serbia, Slovacia.

Din fotografiile selectate de juriu, la sediul Galeriei de Artă a Consiliului Județean Harghita se va vernisa o expoziției.

Expoziția a avea loc pe 9 martie, de la ora 18,00. Evenimentul este un omagiu adus zilei presei libere și zilei de 15 martie. Expoziția poate fi vizitată până la data de 23 martie, iar cu ocazia vernisării se vor premia laureații concursului din județul Harghita.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *