Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Președintele CJ Harghita dă vina pe sistemul de învățământ, dar și pe profesorii de limba română pentru rezultatele dezastruoase de la Bacalaureat

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita pare consternat de rezultatele extrem de slabe obținute de elevii harghiteni la Bacalaureat –  proba de limba română și încearcă să arunce vina pe sistemul de învățământ, dar și pe profesorii de limba română. 

Vom solicita ministerului de resort investigarea situației în județul Harghita, deoarece este inadmisibil că an de an se repetă rezultatele dezastruoase la examenul de Bacalaureat la limba și literatura română. Nu cred că elevii din județul Harghita sunt mai slabi la învățătură decât în alte județe, și nu este adevărat că nu vor să învețe limba română. Conform sondajelor noastre, dispoziție pentru învățarea limbii există, însă actualul sistem nu oferă soluții și sprijin în acest sens”, a afirmat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita în cadrul conferinței de presă la care a fost prezent și inspectorul școlar general, Gârbea Petru Ioan și care a avut loc în data de 9 iulie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *