Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Profesioniştii din Harghita, pe post de sfătuitori pentru politicienii din UDMR

Foto-1-2La inițiativa deputatului UDMR, Csep Andrea și în organizarea deputatului, Benedek Zakarias, a avut loc la Sibiu o dezbatere pe tema din legislației din domeniul muncii, la care au participat profesioniști din județele Harghita, Covasna, Mureș, Sibiu și Alba.

Deputații au subliniat că aceste întâlniri cu profesioniștii din domeniu sunt importante.

Deputatul Csep Andrea a declarat că, în calitatea sa de secretar al Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, a participat la mai multe proiecte de modificări legislative, iar dacă pe parcursul elaborării acestor propuneri de acte normative s-ar fi organizat o consultare cu persoanele care activează în acest domeniu, aplicarea și efectul noilor legi ar fi fost mult mai benefică.

„Trebuie să ne pregătim din timp pentru provocările sesiunii parlamentare următoare și trebuie să avem mai multă deschidere pentru dialog. Am convingerea că este singura cale spre o legislație fezabilă”, a spus deputatul din județul Mureș.

Deputatul UDMR Benedek Zakarias a spus: „În faza de elaborare a legilor trebuie să ținem cont de opinia celor care cunosc din experiență proprie efectul acestor legi”.

Cei prezenți s-au bucurat de oportunitatea de a-și exprima opinia despre unele aspecte ale cadrului legislativ din acest domeniu. În cadrul întâlnirii s-a vorbit despre extinderea și regândirea legislației în vigoare pentru a simplifica aplicarea normelor metodologice din domeniul politicii ocupării forței de muncă.

La finele acestei întâlniri s-a convenit asupra organizării unor astfel de evenimente în mod regulat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *