Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Restricții rutiere pe anumite drumuri din Harghita

Consiliul Județean Harghita suspendă autorizațiile speciale de transport aflate în vigoare pe drumurile județene pietruite.

712599-fS35LvvKGKPZBf3sniXnN291AbcSARJ0Această măsură se impune datorită topirii zăpezii și cantității de apă care diminuează rezistența drumurilor în această perioadă. Direcția de specialitate din cadrul consiliului județean îndeamnă conducătorii de autovehicule la atenție sporită și respectarea reglementărilor. Structura rutieră slăbită poate fi deteriorată mai ales de transporturile de masă lemnoasă. Regulamentul se aplică vehiculelor a căror greutate depășește 3,5 tone. În vederea protejării structurii drumurilor pe perioada dezghețului, consiliul județean va solicita în scris sprijinul poliției.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a menționat că în urma lucrărilor de administrare a drumurilor județene pe perioada verii, starea acestora s-a îmbunătățit. Având în vedere faptul că în acest an se preconizează efectuarea de lucrări pe mai multe drumuri județene este nevoie de păstrarea stării acestora, lucrările putând fi implementate mai facil pe o structură de drum corespunzătoare.

În aceste cazuri locuitorii pot anunța și colegii de la direcția de specialitate a consiliului județean pe numărul de telefon 0266 – 207774 sau prin adresa de e-mail dispecerat@judetulharghita.ro. Totodată pagina de web investitii.judetulharghita.ro poate fi accesat și de pe mobil. Prin intermediul acesteia pot transmite mai facil fotografii sau materiale video către colegii de la direcția de specialitate.

opel


Un comentariu la “Restricții rutiere pe anumite drumuri din Harghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *