reclamatie

Risc major ca de pe data de 11 ianuarie orașul Gheorgheni să rămână fără căldură

După cum am spus în nenumărate articole, corupția politică din Gheorgheni a făcut imposibilă racordarea individuală a oamenilor de la blocuri la rețeaua de gaz și montarea de centrale termice de apartament, peste 90% din populație rămânând racordată la sistemul central de încălzire pentru ca băieții deștepți să facă bani.

Acum băieții deștepți nu mai au acces la bani ca pe vremuri, DNA a intrat și în corupții de la Gheorgheni și încălzirea centralizată nu mai e o afacere, așa că firma care oferea acest serviciu a obținut prin instanță, definitiv și irevocabil, dreptul de a nu mai furniza agent termic. Ultima somație este pentru data de 11 ianuarie când se va sista furnizarea de agent termic, iar municipalitatea din Gheorgheni nu este pregătită cu nicio firmă autorizată să preia acest serviciu în mod legal.

Dacă se va produce această sistare a căldurii în condițiile în care afară sunt minus 20 de grade, vom avea prima situație de urgență generată de incompetență și corupție. Zeci de bătrâni vor îngheța în case, iar dacă tot orașul va trece brusc pe încălzire electrică cu reșouri și aeroterme, suprasolicitarea instalațiilor electrice ar duce la provocarea de incendii în lanț.

Este prioritară o implicare de tipul situațiilor de urgență. Totul poate degenera foarte repede la Gheorgheni și, odată sistată căldura, la minus 20 de grade afară va fi un dezastru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *