Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

România ar trebui să aprobe Steagul secuiesc, Ținutul Secuiesc și tot ce mai cere UDMR-ul

steag-secuiesc-CJ-HarghitaGuvernul și Parlamentul României ar trebui să arate maghiarilor cine sunt politicienii de la UDMR și celelalte partide maghiare și atunci aceste partide ar dispărea.

România, prin instituțiile sale, ar trebui să aprobe imediat folosirea limbii maghiare ca a doua limbă oficială în Harghita-Covasna, ar trebui să aprobe imediat folosirea steagului secuiesc și să fie de acord cu delimitarea așa-zisului Ținut Secuiesc.

Dacă ar fi aceste cereri politice ale UDMR aprobate atunci politicienii maghiari de la UDMR ar rămâne în fundul gol în fața propriului electorat pentru că ar trebui să se apuce să facă ce nu au făcut niciodată. Să atragă investiții, să stimuleze crearea de locuri de muncă, să facă spitale, școli și drumuri și să mai facă tot ce are nevoie cu adevărat maghiarul din România.

Credeți cumva că dacă de mâine s-ar declara Ținutul Secuiesc și ar deveni oficial steagul secuiesc și s-ar vorbi și maghiara în administrație politicienii maghiari se vor apuca de treabă?

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *