Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hai să ne facem nevoile la ”Monumentul ostașului român” în Harghita

Vă prezentam acum două zile (click aici) bătaia de joc a primăriei în ceea ce privește amplasarea toaletelor ecologice lângă monumentul ostașului român din Miercurea Ciuc. Ei bine, nu s-a schimbat nimic. monument

Deși acest monument este în categoria celor de for public, primăria nu respectă zona de protecție a acestuia, precizată în legea 120/2006. Nicio instituție nu pare să reacționeze la încălcarea legii și lipsa de bun simț a primăriei. Iată, este duminică, și deși pe Facebook este un val de indignare pe acest subiect, nicio autoritate nu este deranjată. Este duminică pentru toți, nu? Și ne mai mirăm că țara asta arată așa?

Și iată așa, în mod intenționat, unii încearcă să-i pună din nou cap în cap pe români și maghiari. Pentru că altă ofertă pentru cetățeni nu au. Dezvoltare pentru oraș? Ce e asta? Nici vorbă de așa ceva, dimpotrivă. Și atunci se gândesc să mai stârnească un scandal ca să abată atenția oamenilor de la problemele reale ale urbei.

Stau și mă întreb ce ar păți un român din Harghita dacă și-ar permite să amplaseze o toaletă lângă un mormânt al unei familii de lider politic maghiar din Harghita? Cum ar țipa toți politicienii maghiari de cât de discriminați sunt ei și ce le fac românii? Nu?

Iosub Robert

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *