Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Salariații de la Praid în grevă, UDMR în … vacanță

salina_praid_35453100Situația generată de greva minerilor de la Praid suscită un interes major în acest moment, dat fiind că salina este un mare punct de atracție turistică, dar și de ordin curativ, precum și datorită faptului că salina asigură și sarea atât de necesara deszăpezirii drumurilor, mai ales în aceste zile.

Se fac eforturi mari pentru a se găsi o soluție care să deblocheze lucrurile. E nefiresc ca minerii să aibă salarii atât de mici, iar șefii Societății Naționale a Sării salarii exorbitant de mari.

Ziarharghita.ro a solicitat un punct de vedere de la Ministerul Economiei, accentuând asupra nevoii de a se găsi o soluție la această problemă.
Presa poate avea acum un rol foarte important în găsirea unei soluții.

Este un moment în care, iată, din nou se vede că UDMR este inexistent în soluționarea crizei. Ați auzit cumva de vreo poziție a vreunui lider maghiar în această problemă? Nici una. Pentru că nu-i interesează soarta maghiarilor, a votanților lor. Nu au ce folos să scoată și oricum nu e în agenda lor politică așa ceva.

Dacă era un scandal cu vreun steag secuiesc sigur îi vedeam sărind în sus, dar fiindcă e vorba de probleme adevărate, de viața unor oameni care muncesc din greu sub pământ, pe salarii de mizerie, asta nu e de interes pentru ei.

Încă o dată oamenii din Harghita pot vedea fața adevărată a celor care pretind că-i reprezintă.
Ziarharghita.ro vă asigură ca va continua demersurile jurnalistice proprii pentru a ajuta la soluționarea crizei.

Cine știe, poate alături de noi și de prefect, se vor trezi și alții să-și facă datoria pentru a rezolva această problemă socială.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *