Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Salarii mai mari în Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, program cu publicul mai lung

Primaria-HarghitaDatorită faptului că după adoptarea legii privind salarizarea unitară a bugetarilor s-au modificat salariile şi din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, conducerea municipiului consultând şi având asentimentul colegilor din primărie, a decis să schimbe orarul de lucru săptămânal.

Conducerea primăriei consideră că plusul de deschidere către cetăţeni se impune fără doar şi poate, mai ales după creşterea salariilor angajaţilor. Ceea ce este esenţial din punctul de vedere al cetăţeanului: primăria este în continure dechisă de la ora opt până la ora unu în fiecare zi a săptămânii, iar singura zi – joia – în care a fost până acum la dispozitia cetăţeanului de la două până la ora cinci se triplează. Prin urmare sunt trei zile în fiecare săptămână în care funcționarii stau la dispoziţia cetăţenilor după masă: lunea, marti şi joi de la orele 14.00, până la ora 17.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *