Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Sancţiuni de peste o sută de mii de lei aplicate unităţilor economice din Harghita

Sancţiuni de peste 100.000 de lei aplicate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma unor acţiuni specifice, desfăşurate pe raza judeţului Harghita. Pe 8 martie, poliţiştii au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniu, pe raza întregului judeţ.

politia-amenda-piata-3Astfel, au fost controlate 32 de unităţi economice, iar în urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind de 104.500 de lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării băuturi, ţigări, produse alimentare şi altele, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii harghiteni vor continua să acţioneze în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte şi siguranţă, sens în care atragem atenţia cu privire la necesitatea respectării legalităţii, în toate domeniile.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *