Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Șase urși vor dispărea din Băile Tușnad

Ministrul Grațiela Gavrilescu a aprobat miercuri doar șase autorizații de intervenții, ceea ce înseamnă că șase urși vor dispărea din Băile Tușnad, în timp. Soarta altor șase urși, pentru care comisia de urgență din Harghita a solicitat aprobare de intervenție, stă în mâinile Ministerului Mediului. Încă nu s-a precizat în mod clar dacă urșii vor fi relocați sau este luată în considerare opinia președintelui consiliului județean Borboly Csaba, cum că ”relocarea nu reprezintă soluția optimă, deoarece într-un habitat străin ursul va fi și mai agresiv”.

Din cele 12 solicitări înaintate de primăria și asociația de vânători din Băile Tușnad, în cursul zilei de azi Ministerul Mediului a aprobat șase autorizații de intervenție, alte șase fiind în curs de verificare. Mulțumirii ministerului, ministrului Grațiela Gavrilescu pentru că a dus la bun sfârșit promisiune pe care a transmis-o prin intermediul comisarului general Szép Róbert, a transmis Borboly Csaba.

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *