Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

SRI, KGB, MOSAD, AHAL și tot ce se mai poate inventa ca să scape fostul primar de la Gheorgheni

Tribunalul Harghita a admis cererea avocatului fostului primar din Gheorgheni, Mezei Janos, privind solicitarea ca DNA să precizeze în ce context s-au făcut înregistrările care sunt probe în dosar şi dacă SRI a contribuit la realizarea acestora.

Până aici totul este în regulă. Un judecător vrea să vadă dacă are probe fabricate cum au mai fost și în alte cazuri în România, dar minune. Judecătorul vrea să vadă lucruri în favoarea inculpatului, dar în același timp afirmă că nu va lua în considerare declaraţia dată de denunţător care în calitate de victimă a solicitat reaudierea pentru a demonstra infracţiunea de şantaj de care este acuzat Mezei Janos.

Noi nu credem zvonurile conform cărora acest judecător este în legătură directă cu serviciile din Ungaria sau că ar avea prieteni ce lucrează cu aceste servicii, deoarece ni se par niște invenții la fel de prostești ca și cele cu implicarea serviciilor din România, de parcă l-a pus SRI pe primar să facă combinații cu terenurile de la Lacul Roșu și să îl șantajeze pe denunțător.

Toate aceste prostii aruncate în spațiul public cu suspiciuni de implicare a serviciilor în fabricarea dosarului unui primar de oraș falimentar din Romania umflă nejustificat capacitatea serviciilor din România, creându-ne nouă impresia că SRI face și desface prin justiție. Dacă SRI ar face și desface dosare atunci ar trebui ca cel puțin jumătate din politicienii maghiari și români din Harghita să fie deja în pușcării, dar din păcate nici SRI nici DNA nu sunt în stare să îi bage la pușcărie pe cei care au distrus toată industria și economia județului Harghita și asta nu este o poveste. Orice om întreg la minte vede ce jaf s-a făcut în Harghita și cum nimeni nu a fost tras la răspundere, de fapt ca în toată țara. Ce servicii? Ce DNA? Ce procuratură? Ce instituții să facă dosare penale în Harghita? Politicienii români fură liniștiți, mână în mână cu cei maghiari, defrișează păduri, delapidează fonduri și fac toate nebuniile. Dacă ar funcționa serviciile sau DNA în Harghita și ar putea să facă un dosar fabricat primarului de la Gheorgheni atunci cu siguranță ar fi făcut dosare și altora, dar după cum vedeți când vă uitați cu toții pe geam, corupția a distrus tot județul.

Și ca să lămurim odată pentru totdeauna cum stau lucrurile, haideți să spunem adevărul. Pot SRI, KGB, MOSAD, DNA, DIICOT să fabrice ce dosare și probe vor ei că interceptările nu le fac decât cu semnătura unui JUDECĂTOR, arestările nu le fac decât cu semnătura unui JUDECĂTOR, condamnările nu le fac decât cu semnătura unui JUDECĂTOR.

Așadar, singurii care decid în final sunt JUDECĂTORII. Poate să trucheze SRI sau DNA o mie de convorbiri în dosarul fostului primar de la Gheorgheni. Dacă există în plus și acte prin care să dovedească cum au fost combinate terenurile, banii publici sau deciziile se pot șterge la fund cu toate înregistrările reale, trucate, aranjate sau cum mai vor să spună unii că sunt.

Toți cei interesați de acest caz au văzut Bătălia pentru România, emisiunea lui Alex Nedea, în care s-a vorbit de acest caz. O fi și televiziunea aia de la servicii și realizatorul o fi și el securist, dar faptele legate de acele terenuri nu le-au făcut nici serviciile, nici DNA-ul, ci politicienii corupți din Harghita.

E o mare problemă în Harghita cu prostiile acestea cu serviciile. E ca o psihoză. Cum vrea cineva să găsească o explicație pentru orice hoție sau prostie dă vina pe servicii sau pe discriminare.

Când am deschis acest ziar ziceau că suntem de la servicii. După ce au aflat că noi am avut războaie mari cu șefi din SRI au schimbat placa și au zis că ne luăm de politicieni maghiari pentru că suntem plătiți de cei români. După ce au văzut că am dat de pământ și cu cei români au spus că suntem de fapt ai serviciilor din Ungaria și pedepsim maghiarii care nu sprijină Ungaria. Au mai spus că suntem de la doi și un sfert, de la PSD, de la alte partide maghiare. Au spus despre noi, cei deranjați de noi, tot ce se putea spune, dar niciunul nu a spus ”Stai puțin că poate am greșit și eu cu ceva”. Nu. Toți sunt niște îngeri coborâți din ceruri pe pământul din Harghita, nu au greșit cu nimic și doar presa și procurorii sunt răi și le inventează fapte.

Trezirea, Harghita! Oamenii ăștia care se dau nevinovați și zic că li s-au inventat dosare au averi pe care noi nu le putem aduna nici în 10 vieți de muncă cinstită. Uitați-vă ce case au, ce mașini, ce trai duc și cum se dau ei cinstiți și corecți.

Dacă este sau nu vinovat fostul primar din Gheorgheni, asta va decide justiția, nu noi. Noi suntem doar niște fraieri care ne uităm și vedem cum Harghita a rămas fără industrie, fără economie și acum rămâne fără păduri și terenuri și observăm cum nimeni nu este găsit vinovat pentru asta și nimeni nu este tras la răspundere în niciun fel.

Iosub Robert

P.S.: Ce războaie am avut eu cu securiștii nu a avut niciun harghitean în ultimii 25 de ani. Un fost șef din SRI aflat în slujba unui grup infracțional politic mi-a făcut în trecut 4 dosare penale fabricate 100% și închise cu faptele nu există, deci știu foarte bine cum arată un dosar fabricat și nu am intenția să iau apărarea serviciilor sau DNA, dar de aici și până la a-i face scăpați pe toți hoții și corupții din Harghita distanța e mare. Nu ma refer la acest caz, ci la faptul că Harghita este furată de 25 de ani și nimeni nu este vinovat.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *