Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un bărbat din Bilbor are dosar penal pentru că a înțepat roțile autoturimului unui consătean

A crezut că a scăpat după ce „a înţepat” roţile autoturismului unui consătean, însă poliţiştii „s-au înţepat” cine este autorul şi „l-au înţepat” cu un dosar penal.

Miercuri, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată de T.D. de 49 de ani, din comuna Bilbor cu privire la distrugerea provocată asupra autoturismului proprietate personală, faptă comisă în zona numită Secu Mic.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 06.06.2018, în jurul orei 19:30, T.P. de 56 de ani, din comuna Bilbor, a înţepat trei dintre roţile autoturismului consăteanului său, cauzând un prejudiciu de 300 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *