Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un bărbat din Ungaria și-a găsit sfârșitul într-o râpă situată între comunele Ditrău şi Tulgheş

Un bărbat de 38 de ani, din Ungaria, a decedat după ce a căzut cu autoturismul într-o râpă, între comunele Ditrău şi Tulgheş.

masina-in-rapaLa data de 10.04.2018, la ora 20:43, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că într-o râpă dintre localităţile Ditrău şi Tulgheş, se află căzut un autoturism, al cărui conducător auto a decedat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări efectuate, a stabilit că autoturismul în cauză, fiind în urcare pe D.J. 127, pe direcţia Ditrău – Tulgheş, într-o succesiune de curbe a părăsit partea carosabilă şi a căzut aproximativ 16 metri, într-o râpă de pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului conducătorul auto, identificat în persoana lui S.Z. de 38 de ani, din Ungaria, care era singur în autoturism, a decedat.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *