Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un gospodar din Gheorgheni, a descoperit un proiectil sub o magazie

În cursul zilei de astăzi (joi), în jurul orei 11:00, proprietarul unei gospodării din municipiul Gheorgheni, strada Carierei, în timp ce executa lucrări de nivelare a terenului, în urma demolării unei magazii, a descoperit un element de muniție neexplodată.

Acesta a anunțat de îndată incidentul pe numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, care a identificat elementul de muniție ca fiind un proiectil perforant de calibru 37 mm. Acesta a fost ridicat, transportat și depozitat, în vederea distrugerii ulterioare.

Persoanele care descoperă întâmplător elemente de muniţie neexplodată trebuie să anunţe imediat organele de poliţie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *