Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un puști de 11 ani a furat dintr-o mașină o borsetă plină de bani si acte

Poliţiştii au identificat un minor de numai 11 ani, din municipiul Topliţa, de la care au recuperat o parte din bunurile sustrase dintr-un autoturism.

furtPoliția Municipiului Toplița a fost sesizată pe 5 ianuarie de un localnic de 41 de ani despre faptul că, autori necunoscuţi i-au sustras o borsetă în care avea acte şi bani.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate a stabilit că, în jurul orei 15:30, autori necunoscuţi au sustras borseta reclamantului, de lângă autoturismul acestuia, în care se aflau documente personale şi auto, un card bancar, 1.900 de lei şi 900 de euro.
În scurt timp, ca rezultat al activităţilor specific e de cercetare şi investigaţie desfăşurate de poliţişti, suspectul comiterii faptei a fost identificat în persoana lui S.D. de 11 ani, localnic, de la care bunurile sustrase au fost recuperate parţial și restituite păgubitului.
Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *