Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un tren încărcat cu bușteni a fost cuprins de flăcări

Incendiu în localitatea Cața, județul Brașov

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, în cooperare cu pompierii civili ai SVSU Rupea, au intervenit, ieri după-amiază, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de marfă, care transporta bușteni.
La sosirea echipajelor, incendiul cuprinsese interiorul locomotivei. Au ars: selector – transformatorul principal aflat în interiorul locomotivei, izolația conductorilor electrici a instalației de înaltă tensiune, mobilierul din cele două cabine aflate în fața și în spatele locomotivei, aparținând mecanicului; s-au spart geamurile laterale și s-a deteriorat caroseria locomotivei, în proporție de 80%.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:45.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs de un conductor/cablu electric de la transformatorul defect sau suprasolicitat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *