Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Urmărire ca în filme pe o rază de 5 km: doi transportatori de lemne au vrut să scape de polițiști

Persoanele în cauză transportau material lemnos de provenienţă ilicită, astfel încât poliţiştii le-au confiscat încărcătura, le-au reținut permisele de conducere și i-au amendat cu 5.000 de lei.

girofarJoi seara, în jurul orei 21:30, poliţiştii unei patrule intercomunale, din cadrul Secției 4 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, au procedat la oprirea pentru control a două autoturisme, însă niciunul dintre cei doi conducători auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea acestora, iar pe o uliţă de pe raza comunei, aflată la circa 5 km, unul dintre cei doi şi-a abandonat autoturismul, iar celălalt şi-a continuat deplasarea, încercând să scape. În scurt timp cei în cauză au fost identificaţi şi prinşi de poliţişti, aceştia fiind L.F. de 18 ani și G.L. de 22 de ani, ambii din satul Sânpaul. Din cercetări s-a constatat că primul dintre șoferi transporta material lemnos de provenienţă ilicită. La fața locului, un specialist silvic a evaluat materialul lemnos, stabilind un volum de 2,16 mc, în valoare de 324 de lei, acesta fiind ridicat în vederea confiscării.
Faţă de cei doi conducători auto a fost luată măsura complementară a reţinerii permiselor de conducere, pe o perioada de 30 de zile, pentru neoprirea la semnalele regulamentare ale organelor de poliţie, iar L.F. a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 5.000 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *