Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Victima unui atac al ursului, un cioban a chemat în ajutor Poliția

Scăpat cu viață în urma unui atac al ursului, un cioban de 34 de ani din satul Goagiu, care se afla cu turma de oi în  apropierea localității Șoimușu Mic, a solicitat intervenția polițiștilor la fața locului. 

Bărbatul care a încasat o mușcătură la piciorul drept luni seara, a considerat mai utilă prezența oamenilor legii, în urma atacului sângeros al ursului.

”Evenimentul s-a petrecut undeva aproape de ora 20.00 pe un câmp din apropierea satului Șoimușu Mic. Un urs a apărut acolo și l-a atacat și mușcat pe ciobanul în vârstă de 34 de ani de piciorul drept, sub gambă, în zona gleznei. A fost solicitată intervenția polițiștilor. Noi am chemat și ambulanța și am considerat că e important să fie îngrijit medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Ciobanul a fost transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde a primit îngrijiri medicale, fiind acum în afara oricărui pericol.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *