Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Victorie pentru TEAM NOVAK

Stranierul noul venit al echipei continentale Team Novak, ucraineanul Yehor Dementyev a castigat prima etapa al Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc, editia a 12-a. Etapa Castelelor a pornit de la Sfantu Gheorghe, iar imediat dupa start au avut loc mai multe atacuri. Unul dintre acestea a si reusit, mai mult, unul dintre figari a ajuns acasa, castigand etapa.

Patru cuclist – Yehor Dementyev (Team Novak), Pályi Csaba (Epronex), Peter Cervini (UVT-Devron) si Oscar van Wijk (Destil) au aflat in marea majoritatea etapei in fruntea cursei, avansul lor crescand pana la un moment dat la patru minute.

Sprintul de la Covasna a fost castigat de Dementyev in fata lui Cevini si Pályi előtt, in orasul de statiune avansul fugarilor a fost numai o jumatate de minut, insa la sprintul de la Targu Secuiesc au marit distanta la un minut jumatate. Al doilea sprint a fost castigat de Pályi in fata lui van Wijk si Demntyev. La Malnas Cervini a ramas din urma si a fost prins de pluton foarte repede, iar pana la singura catarare al zilei avansul fugarilor a ajuns la 3:35 minute. Catararea de la Hatod a fost luat de Pályi, ungurul fiind urmat de Dementyev si van Wijk előtt. Dupa coborare fugarii au avut un avans de 4 minute, insa la plutonul a marit viteza si pana la Valcele acest avans a fost aproape anihilat. In pluton a avut loc un alt atac: 13 ciclist s-au rupt din pluton si au inceput sa urmareasca evadatii. van Wijk si Pályi au fost ajuns din urma, insa Dementyev a reusit o accelerare, fiind urmat de coechipierul Andrii Brataschuk, care a fost un aparator pentru celalalt membru al echipei Team Novák.

In cele din urma Yehor Dementyev a ajuns acasa din evadare castigand prima etapa, denumit si Etapa Castelelor al Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc. Dementyev a fost urmat de coechipierul lui de la Team Novák, Andrii Brataschuk si de italianul Nicolas Marini (MSTina Focus).

Rezultatele oficiale gasiti pe pagina de facebook al concursului (https://www.facebook.com/CyclingTourOfSzeklerland/).

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *