Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Vor fi plombate drumurile județene din zona Ciuc. Contractul a fost semnat

Din cauza fondurilor restrânse lucrările sunt concentrate pe intervențiile urgente.

La ședința Asociației Microregionale Felcsík care a avut în data 11 aprilie în localitatea Dănești, Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a semnat contractul de plombare a drumurilor județene din zona Ciuc. Acesta a afirmat că în ciuda bugetului restrâns este nevoie de asigurarea condițiilor de circulație pe drumurile județene.

screenshot-www.judetulharghita.ro-2018-04-13-10-03-43-773Deficitul bugetar al Consiliului Județean Harghita este de aproximativ 39 milioane de lei, efectele resimțindu-se și asupra sumelor destinate administrării drumurilor județene. Președintele consiliului județean a făcut apel la cei prezenți, de a utiliza bani pentru lucrările urgente și și-a exprimat speranța ca la rectificarea bugetară de la mijlocul anului se vor acorda sume pentru continuarea acestor lucrări.

La ședința Asociației Microregionale Felcsík s-a discutat și despre proiectul ferme-școală de la Dănești, dar și despre situația învățământului profesional, respectiv despre creșterea siguranței publice în localitățile din Ciucul de Sus.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *