Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

„Vorbind în taină…”

3208_copyofMuzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, de Ziua Culturii Naționale,  vă invită, luni, 15 ianuarie 2018, ora 1700, la activitățile organizate în colaborare cu Colegiul Naţional ,,Octavian Goga” din Miercurea-Ciuc, la sediul Muzeului Oltului şi Mureşului Superior, Strada Petőfi Sándor, nr. 23 din Miercurea-Ciuc.

Sub genericul „Vorbind în taină…” îi vom omagia pe ,,Luceafărul poeziei românești” prin prezentări de proiecte pe teme eminesciene și un moment liric pregătit de elevi de la Colegiul Național ,,Octavian Goga”.    Participanții vor putea vizita și expoziția ,,Eminescu-168 de la naștere”,  care prin intermediul unor fotografii și documente punctează câteva momente importante din viața poetului.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi apela la numărul de telefon 0266/317726 sau vizitaţi site-ul muzeului: www.mncr.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *