Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Vremea rea a făcut pagube în Harghita

Noaptea trecută, vremea nefavorabilă – caracterizată de intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie, ploi abundente, grindină de dimensiuni mici şi medii,  descărcări electrice – a produs efecte în judeţul Harghita.

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Gheorgheni au intervenit, pe tot parcursul nopţii, pentru îndepărtarea a 25 de arbori căzuţi pe DN 13B, DN 12C şi DJ 138, precum şi pentru degarea a 2 stâlpi de lemn şi un cablu de telefonie căzuţi pe căile de transport. În această dimineaţă, s-a acţionat pentru îndepărtarea unui copac căzut pe liniile de electricitate, telefonie şi cablu în cartierul Florilor din municipiul Gheorgheni.

În această perioadă au fost emise 3 atenționări meteorologice nowcasting, care au vizat manifestarea fenomenelor periculoase imediate.

Având în vedere că meteorologii au emis o atenţionare cod galben de inundaţii, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină care vizează şi judeţul nostru, pentru perioada 13 iunie, ora 14:00 – 15 iunie, ora 08:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al judeţului Harghita rămâne mobilizat pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situații de urgență.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *