Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

100 zile – 100.000 vizualizări

100-napÎn urmă cu 100 de zile, în data de 6 aprilie, cu ajutorul colegilor am testat noile facilități ale paginii de socializare Facebook, și anume intervențiile live. Și de atunci am primit critici, dar și aprecieri dat fiind că în aceste 100 de zile au avut loc 40 de astfel de intervenții din 16 localități ale județului Harghita. Intervenții live am avut și de la Budapesta de la cea de a doua ediție a Festivalului Secuiesc, de la Bruxelles de la Comitetul Regiunilor, chiar și de la Bilbao, Spania. Aceste intervenții pot fi vizionate și ulterior, mai multe video-uri au acumulat peste 5.000 de vizualizări. Recordul de vizualizări s-a înregistrat în noaptea care a urmat alegerilor locale din 5 iunie, când mai mult de 600 privitori ne-au urmărit live.

În ultimele 100 de zile am petrecut 881 de minute în direct, ceea ce se transpune în mai mult de 14 ore în care au intervenit, tot în direct, 50 de persoane. În 100 de zile, numărul de vizualizări a trecut de 100.000 (101.559)! Conform statisticilor realizate de colegii mei, intervențiile live au primit 2.405 like-uri, s-a dat share de 630 ori și s-a comentat de 310 ori.

Cea mai recentă intervenție a avut loc de la Sărmaș unde am acordat, în cadrul ședinței Consiliului Județean Harghita, Premiul Pro Civitate colonelului Gheorghe Pop.

Având în vedere interesul manifestat, îmi propun ca în cursul lunii august să am o intervenție în direct și în limba română. Până atunci, vă îndemn să formulați întrebările, propunerile aici, sub formă de comment, mesaj sau prin e-mail la adresa info@borbolycsaba.ro.

Întrebați, propuneți! Vă invit să gândim împreună!

Mulțumesc pentru atenția acordată și pentru încredere. Mergem înainte!

 Cu stimă,

Csaba Borboly
2 comentarii la “100 zile – 100.000 vizualizări

  1. precup mihai

    Domnul Borboly, faptul ca veti avea o interventie in limba romana ar trebui sa ne impresioneze pana la lacrimi? Veti avea o interventie in limba romana. Extraordinar!!! Sa sarim in sus de bucurie ca presedintele Consiliului judetului Harghita din ROMANIA, care este platit din banii publici si ai ROMANILOR din Harghita si din ROMANIA, a decis sa vorbeasca si in limba romana. Sunteti penibil domnul Borboly! Ca si alti politicieni maghiari, care se fac ca uita ca traiesc in Romania, desconsidera aceasta tara si pe locuitorii ei, fie ca sunt romani, maghiari, romi sau ce-or mai fi! Traiti domnule Borboly pe mai departe in lumea dumneavoastra ingusta si bucurati-va cat mai puteti pentru ca ceasul justitiei bate si pentru dumneavoastra! Se va termina si procesul dumneavoastra penal si cred ca judecatorul va decide ca e cazul sa se mai intample ceva si aici dupa 3 ani de amanari si condamnarea unor bieti executanti. Asta doar daca nu se umbla si pe-aici cu cioara vopsita. Sper din tot sufletul ca daca e asa cei care trebuie sa stie despre asta stiu si vor actiona pentru a nu permite sa nu se faca dreptate.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.