Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

11 intervenții SMURD, în cursul zilei de ieri

Foto: SMURD Harghita

 

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Harghita, pompierii militari au acționat în cazul a 11 intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, astfel că echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui număr de 11 persoane aflate în dificultate, în cazul a trei afecțiuni medicale și opt traumatisme.

Una dintre aceste misiuni a fost a echipajului SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, care a acționat, seara trecută, în jurul orei 21:30, pentru acordarea primului ajutor calificat unei tinere, care în timp ce se deplasa pe bicicletă pe D.J. 138, pe raza localităţii Brădești, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, autoaccidentându-se. Victima, în vârstă de 19 ani, prezenta TCC (traumatism cranio-cerebral), aceasta fiind preluată și transportată la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale.

Pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *