Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

13 intervenții SMURD, în cursul zilei de miercuri

Foto cu caracter ilustrativ

 

În ultimele 24 de ore, la nivel județean, paramedicii SMURD harghiteni au gestionat 13 intervenții pentru acordarea de prim ajutor. 13 persoane aflate în dificultate au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul a două accidente rutiere, șase afecțiuni medicale și cinci traumatisme.

Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a acordat primul ajutor unei victime, în urma unui accident rutier produs pe DN13A, km 17. Pacienta, în vârstă de 25 de ani, care prezenta multiple escoriații la nivelul feței, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigații medicale suplimentare.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.