Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

13 intervenții SMURD într-o singură zi

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

În cursul zilei de ieri, 13 iulie a.c., echipajele SMURD au intervenit în ajutorul a 13 persoane aflate în dificultate, în cazul tot atâtor intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență. S-a acordat primul ajutor calificat în cazul a șase afecţiuni medicale, iar șapte intervenţii au fost în cazul unor traumatisme, asistate de echipajele SMURD.

Totodată, au fost transmise trei mesaje prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența unor animale sălbatice (urși), în Odorheiu Secuiesc și Băile Tușnad. Astfel, seara trecută, la ora 19:13, a fost transmis un mesaj RO-ALERT, pentru avertizarea populației cu privire la prezența a doi urși, în municipiul Odorheiu Secuiesc, între str. Rozei și Sântimbru, iar astăzi, 14 iulie a.c., la ora 05:23, respectiv 08:55, au fost transmise două mesaje RO-ALERT, în urma semnalării unor urși în zona gării din Băile Tușnad.

Pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *