Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

14 persoane asistate medical de pompierii harghiteni, în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de joi, 15 aprilie, 14 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD.

„Un eveniment grav a fost înregistrat în după-amiaza zilei de ieri, în municipiul Gheorgheni, acolo unde o fetiță de 7 ani a căzut în pârâul Belchia. Apelul la numărul unic de urgență a fost înregistrat la ora 15:30 și imediat la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o ambulanță SMURD, fiind trimisă în sprijin și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție, fetița era deja scoasă din apă de către mama ei, iar la fața locului echipajele SMURD și SAJ au început manevrele de resuscitare, continuate și în ambulanță, pe timpul transportului acesteia la Spitalul Municipal Gheorgheni, însă, în ciuda tuturor eforturilor, nu a mai putut fi salvată.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Totodată, ieri, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența unor urși în Băile Tușnad și Miercurea Ciuc.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.