Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

161 persoane au necesitat ajutor medical pe timpul Pelerinajului de Rusaliile Catolice de la Șumuleu-Ciuc

Pe timpul Pelerinajului de Rusaliile Catolice de la Șumuleu-Ciuc, Serviciul de Ambulanță Județean Harghita a administrat cinci corturi de asistență medicală. Prezent la eveniment a fost și personalul SMURD, cu un cort de asistență medicală avansată. 

În urma statisticilor efectuate de către cele două instituții, 142 de persoane au primit îngrijiri de specialitate de la Serviciul de Ambulanță Județean Harghita și alte 19 persoane au solicitat ajutor echipajului de la SMURD.

Din totalul celor 161 de pelerini care au ajuns pe mâna medicilor, patru pacienți au avut nevoie de tratament în spital dintre care trei pacienți au fost transportați de către echipajele SAJ, asisitați de medic și o persoană a fost transportată de către echipajul SMURD.

Statistica finală și oficială a Serviciului de Ambulanță Județean Harghita în urma Pelerinajului de Rusalii de la Șumuleu Ciuc, din data de 8 iunie 2019, arată că la cele cinci corturi de asistență medicală, coordonate de SAJ, au activat 122 de persoane, dintre care 18 medici, 104 asistenți, ambulanțieri și voluntari.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *