Luni, 21 decembrie, va avea loc ”Gala caritabilă Novak”

0

Articol disponibil în: Română

Singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, organizează, în premieră la Miercurea Ciuc, o gală caritabilă de Crăciun, după modelul concertului susținut de Filarmonica din Viena.

Dorim să punem bazele unei tradiții în oraș, iar acest concert să le ofere tuturor posibilitatea de a se bucura de sărbători și să vină în sprijinul acelor persoane care nu beneficiază de condițiile elementare de trai. Concertul de caritate de Crăciun va fi o gală patronată de mine și garantată de numele meu, o gală care are menirea de a aduce fericire și bucurie în inima multor oameni – Eduard Novak, cvintuplu campion mondial ciclism.

Gala caritabilă Novak va avea loc în data de 21 decembrie, de la ora 19,00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc și se desfășoară în colaborare cu Primăria Miercurea Ciuc.

Viața și activitatea unui om nu este o realizare individuală, ci rezultatul unei activități complexe în care se concentrează munca unei întregi echipe. Tot ceea ce sunt astăzi mi se datorează mie însumi, perseverenței mele și sprijinului acordat de către persoanele din jurul meu. Fără dragostea și devotamentul familiei mele, nu aș fi acolo unde sunt astăzi. A venit timpul să îmi exprim recunoștința și să mulțumesc orașului și prietenilor mei pentru toată susținerea și pentru că mi-au fost mereu alături –  a mai afirmat Eduard Novak.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc, Piața Libertății nr.16 și costă 200, 150, 100, 50, respectiv 30 de lei. De asemenea, atât cei care participă la gală, cât și cei care doresc să ajute dar nu iau parte la eveniment pot face donații cumpărând bilete de 20, respectiv 100 lei.

Eduard Novak este primul campion paralimpic din istoria României, reușind să câștige medalia de aur în proba de 4 km urmărire de la Jocurile Paralimpice desfășurate în 2012, la Londra. În calificările acestei probe, el a doborât și recordul mondial, cu timpul de 4’40″315/1000. Eduard Novak, care este și președintele Federației Române de Ciclism, a început deja pregătirea pentru Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, în prezent afându-se în cantonament în Argentina, împreună cu antrenorul său, Cristiano Valoppi.

Întreaga sumă obținută din vânzarea biletelor va fi donată pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități Boros Róbert și Csiszér Máté Balázs.

Din programul evenimentului – muzică de Leroy Anderson: Christmas festival si John Rutter (Gyönyörű mind) sub interpretarea Orchestrei de cameră din Miercurea Ciuc. Dirijior Gabriel Bebeșelea/solist Melinda Salamon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy